HYALURON Kozmetikai szett 14.900,-

* A képen látható termékek színe eltérhet a valóságban a monitorbeállításból illetve a fotózásból adódóan.

Kérdése van? Hívja munkatársunkat!
Tel.: +36 20 239-1393
Kipróbálná? Bemutatótermünkben ezt is megteheti!

ÁR: 14 900.- Ft
* Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Rendelés:
db

Hyaluron-sav tartalmú krémek kiválóan alkalmasak a vízhiányos (szaraz) bőr  kezelésére. Segítségével a bőr rögtön érezhetően simábbá, bársonyosabbá válik. A Hyaluron megköti a nedvességet a bőrben, ezzel védi a kiszáradástól, így a bőr vízháztartása jobban működik, szárazsági ráncok is kevesebbek. A Hyaluront a vízhiányos bőr mindennapi alapápolásaként használjuk.

 

Adagolás, alkalmazási mód

Nedvességhiányos bőr esetén először alapos letisztítást végzünk. Ezután egy  ampulla teljes tartalmát kenjük az arc, ill. dekoltázs bőrére. Rövid  ideig hagyjuk beszívódni, majd a kívánt krémet használjuk.

 

Különleges megjegyzések:

A  Hyaluron-sav a kötőszövet egyik alkotóeleme, amelyet a szervezet a 20. életév után már nem termel kielégítő mennyiségben.  Ezért  van szüksége a kötőszövetnek a Hyaluron-savra a nedvesség megkötéséhez, hogy megtartsa feszességét, rugalmasságát.  Ezt a Hyaluron-savat biotechnológia segítségével állítják elő, ezért nem válthat ki allergiás reakciót.

 

Tulajdonságai:

Ez egy  100%-os koncentrátum, ami a bőrnek kellemes érzést biztosít.  A Hyaluron különösen az érett bőr kezelésére alkalmas, de a napozás és az egyéb külső tényezők hatására nedvességet vesztett fiatal bőrnek is jó ápolószere.

A szett 15db ampullát, 1db alapozó, 1db hidratáló és 1db ápoló krémet tartalmaz.