Fényterápiás lámpa (energialámpa)

* A képen látható termékek színe eltérhet a valóságban a monitorbeállításból illetve a fotózásból adódóan.

Kérdése van? Hívja munkatársunkat!
Tel.: +36 20 239-1393
Kipróbálná? Bemutatótermünkben ezt is megteheti!

ÁR: 57 900.- Ft
* Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Rendelés:
dbFényterápiás energialámpa + AJÁNDÉK 4 db fényterápiás lencse.

A termék leírása:

 

 

Kézi készülék, melynek előnye könnyű szállíthatósága.  Tárolódobozának köszönhetően könnyen tárolható és szállítható. Beépített időmérővel rendelkezik, mely két percenként sípoló hangot ad.

 


A fényterápia hatására:

 

  • javul a vér keringése a hajszálerekben;

  • harmonizálódnak az anyagcsere-folyamatok,

  • megerősödik az immunrendszer;

  • megélénkülnek a szervezet regeneratív és reparatív folyamatai;

  • felgyorsul a sebgyógyulás;

  • enyhül a fájdalom, csökken az intenzitása.

 

 

 

PIROS
Aktivizál, élénkít, serkent, felszabadítja a szervezet mélyben rekedt energiáit, a pangó, renyhe és csökkenésbe forduló folyamatoknak új lendületet ad, erősíti az érzékeket.


KÉK
Megnyugtat, fékez, csillapít, koncentrálásra késztet, hűt, összegyűjti és struktúrát ad az energiának, a túl aktív, rendellenes és gyulladásos folyamatokat újraszabályozza, csillapít, tisztaságot, nyugalmat ad.


SÁRGA
Erősítő, tonizáló hatású, megnyit, felderít, serkent, anélkül hogy felizgatna, szétárasztja az energiát, erősíti a legyengült folyamatokat, feloldja a merevséget, erősíti az idegeket.

 

 

A három kiegészítő szín:


NARANCS
Segíti a felépülést, élénkít, felmelegít, izgat, az energiát lágyabban éleszti mint a vörös, és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűsebbé tesz.


ZÖLD
kiegyensúlyoz, feloldja a feszültséget, megnyugtat, a testi és pszichikai energiát dinamikus egyensúlyban tartja, csillapítja a feszült és fájdalmas folyamatokat, mély nyugalmat nyújt.


IBOLYAKÉK
Inspirál, nyugtat, csökkent, magasabb szinten fejleszti az energiát, segít kiaknázni a szellemi folyamatokat, csökkenti az idegfeszültséget, oldja az idegi ingereket, enyhíti a fájdalmat.